Vänner och barn

Idag har jag träffat tre av mina vänner och alla har på ett eller annat sätt hjälpt mig. En skjutsade mig och barnen till stan då det blev lite fel med kommunikationen under morgonen. En annan bjöd på lunch och en tredje på middag. Hoppas jag kan ge tillbaka snart. Evigt tacksam och lycklig över mina fina vänner!!

image

Såklart har vi lekte en hel del också! Och vi har varit utomhus i det underbara vårvädret hela dagen! Vi har klappat hundar, hoppat studsmatta och gungat. Vi har spatserat i skogen, slängt stenar i vattnet och plockat blommor.

image

Vi har lekt på lekplatsen, åkt linbana och hängt i knävecken. Och så har vi hälsar på Militärpappan på jobbet en sväng. Det var skönt med en ledig dag där jag fått hänga med tjejerna. Imorgon väntar några timmars arbete och sedan är det mera tjejmys i helgen som gäller!

image

Frukosten ska vara god, mättande och rolig, tycker vi! Barnen fick denna morgon kokt ägg med sitt namn, macka med Philadephiaost och ögon-näsa-mun samt vaniljkvarg utlandet med naturell yoggi. Smaskens tycker tjejerna!

2 thoughts on “Vänner och barn

  1. Fint skrivet att det var ”miss i kommunikationen”…. När man själva verket läser fel tidtabell. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *