Vårt 2011 i ord och bilder! Del 2

Juli: Värmen höll i sig och vi badade mycket. Eller ja, vi låg på stranden i alla fall och så plaskade vi vid strandkanten. Mest var vi på Dragsö, vår favorit här i stan! Elise fyllde ett år och vi hade kalas som avslutades med att Elise ville bada i sin pool i trädgården när alla tittade på och hon var vild som ett djur och trivdes som en fisk i vattnet av all uppmärksamhet! Syster Yster var hemma från Oslo i flera veckor och bodde mycket hos oss. Vi tränade tillsammans och hon hängde med på ett pass med min PT som hon sent skulle glömma… Jag var gravid i vecka tio på kortet med oss i träningskläder. I slutet av juli tog vi en dagstur till Ölands djurpark och det var verkligen en lyckoträff för vår lilla tös som älskar djur av alla de slag!

image

I solen på Dragsö

Födelsedagsbarnet

Elise fyller ett år!

Syster Yster och jag innan gårdagens träningspass med PT:n på gymmet!

Träningen gick bra och här är jag gravid i vecka 10.

Tekoppshäng mitt i snurren

Elise åker karusell på Ölands djurpark

Augusti: Augusti blev lite av en äventyrsmånad för oss då vi hittade på en massa saker tillsammans! Vi fiskade kräftor med Militärpappans släkt mitt i ingenstans och besökte Lalandia i Danmark med goda vänner. Vi var på Lalandia i tre dagar och badade, busade och lekte med getter! Vi blev bjudna på sommarfest hos Militärpappans kollega i skärgården och där fanns en massa barn att busa med och vi hade en riktigt trevlig dag i solen!

Jag berättade på jobbet att jag var gravid och det mottogs med sådär mycket engagemang av en del… Det var ju inte så länge sedan jag födde barn senast.

Jag, klädd för kräftfiske.

Kräftfiske kräver utklädnad.

Puss!

På Lalandia pussade vi getter.

Jag och Elise på sommarfest i skärgården

Sommarfest i skärgården!

Magen vecka tretton

Gravid i vecka 13 och en liten kula börjar titta fram.

September: Elise och jag var i Högsby på kräftskiva och Militärpappan på flera övningar under hösten. Han var även på övning när jag gjorde ultraljudet i vecka 18 och istället tog jag med Fina Lina, som var hemligt gravid vid det tillfället med sitt första barn. Allt såg bra ut och barnmorskan på förlossningen (där man gör ultraljudet) och jag lovade att inte ses förrän tidigast den 20 februari! Jag var inlagd så länge och det hände så mycket saker vid min förlossning med Elise att alla känner igen mig, visst.

September var även månaden när Elise blev jättedålig och fick läggas in på sjukhus där det konstaterades att hon hade förkylningsastma. Hela hösten kantades av svåra förkylningar för stackars Elise.

                                              Ju mer man svankar desto större blir magen... Eller?!

                                                                                      På kräftskiva i Högsby

image

Militärbebisen inuti mig

image

Som gravid i vecka 19 hade jag gått upp 5 kg.

image

Elise på sjukhuset

Oktober: Elise fortsatte vara mycket sjuk och så fort hon var pigg nog försökte vi leka utomhus, hösten hade sina vackra dagar! Jag överraskade Militärpappan med en helg i Göteborg och Elise var hos Frökanfarmor och Målarfarfar under tiden. Militärpappan och jag hade mysigt och strosade på stan, åt på restauranger, tog en öl (eller vatten…) och gick på bio. Det kommer dröja länge innan det händer igen.

Elise får sin medicin. Alla kvällar är hon inte frivillig, tyvärr!

Elise får medicin, cortison. Det får hon varje morgon och kväll numera.

Gravid vecka 20

Jag är gravid i vecka 20

På Landet finns det mycket att utforska.

Elise och Undra

Vi var utomhus så mycket vi bara kunde de vackra höstdagarna!

image

Och jag tränade på, som vanligt!

Redo för promenix!

En vanlig syn i vår familj

November: Månaden när graviditeten tog fart och min viktuppgång steg till skyarna (och sedan har det bara fortsatt) Jag tränade men hade ont i fogarna (ljumskarna) och fick mitt fösta jätteblåmärke som täckte hela höger knä och som återkommit tre gånger sedan dess, utan förklaring.

Vi var på Kustflottans bal och jag bakade mycket med Elise då detta var tidpunkten när hon började vilja hjälpa till med allt här hemma. Hon höll sig ganska frisk och var en väldigt mycket gladare och piggare liten människa!

                                                  image

                                                                                               Gravid i vecka 24

image

Pepparkaksbak med Elise

image

Kustflottans bal 2011. Jag och Militärpappan.

Vi har skrattat så vi kiknar åt Vackraste hunden med tomteluvan på nosen.

December: Månaden gick ganska så fort trots att snön aldrig kom. I Högsby kom det lite snö en dag när vi var där och Elise fick vara ute och busa i den! Jag vann ett par träningsbyxor för gravida som är de skönaste byxorna jag äger för tillfället!

Vi hade julgodisbak här hemma med en massa vänner och barnen röjde runt! På förskolan fick Elise vara med om sitt första luciatåg och det som utklädd till tomtenissa. Militärpappan och jag lade ner fyra dygn på att baka en pepparkaksborg, från grunden, som dagen efter blev nedrivet och uppätet av Vackraste hunden. Hon var då till salu, men ingen ville ha henne…

Vi firade en fin julafton med min familj och nyår hemma hos oss med några goda vänner.

                            image

                                                                       Jättegravid och fortfarande tränande.

Busungar!!

Kompisar på julgodisbak

Lite häng vid granen

Lucia på förskolan

image

Vår pepparkaksborg. Som fick stå över natten…

...men det räcker liksom inte.

… morgonen efter hände det här. Skithund.

vinter

Lite snö fick Elise i alla fall uppleva.

image

Så jag gjorde samma sak!

Julafton

Gott nytt år!

Nyårsafton

One thought on “Vårt 2011 i ord och bilder! Del 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *