Verkö och smygjobb

image

Idag var det en riktigt härlig sommarkväll att promenera i! Tuffbästis ringde och spontaninbjöd mig till kvällspromenad och var plötsligt i min hall tio minuter senare, redo att gå. Vi pratade lite ihjäl oss där vi gick längst vattnet. Vi gör ju gärna det, både hon och jag. En pratade på inandning och den andra på utandning, det funkar bra för oss!

Nu ligger jag trött i sängen och slocknar snart. Det är så härligt att vara trött! Klockan är ställd och imorgon ska jag till jobbet. Jag smygstartar min jobbstart genom att jobba lite på min sista semestervecka, dels för att:

– jag längtar till mitt jobb
– början på hösten är galet stressig, allt på en gång och allt det där
– jag tycker om att jobba

Men på måndag börjar jag på riktigt. Nu kan jag smyga runt i civila kläder på jobbet. Det är förresten så man ser att en militär är ledig – att hen har civila kläder på jobbet, sägs det! Vi är nog många som älskar våra arbeten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *