Vi drar till Landet!

Här gick reveljen vid 05.15 i morse och ännu en fullspäckad dag står på schemat! Natten har varit ganska bra. Elise har vaknat ungefär fem gånger och skrikit men somnat om ganska snart när jag buffat om henne lite. Vi är ju vana vid att Elise sover hela nätter utan att vakna alls om om det någon gång händer, så gnyr hon bara lite och somnar sedan om själv igen. kanske är det tänderna som spökar, kanske drömmer hon eller så är det en fas hon går igenom. Hon är frisk i alla fall och jag är lycklig! Själv passade jag på att krypa till kojs redan vid 22 igår kväll, så idag är jag pigg som en mört!

Nu styr kosan till Landet där vi ska hänga under stora delar av dagen och sedan ska vi på playdate i eftermiddag. Vi ser fram emot dagen, Elise och jag!

2 thoughts on “Vi drar till Landet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *