WTF?!

Jag gick in för att kolla till Tilia som somnade så hårt att hon glömde hinna rapa innan så hon vaknar till lite då och då. När jag kommer ner igen är hunden borta. Tillslut hittar jag henne inne hos Elise. I Elises säng. Uppe på henne. Undra får varken vara på övervåningen, i någon säng eller på Elise… Men jag märker att hon behöver lite extra just nu, både kärlek och mat. Fast jag kunde ju inte låta henne ligga kvar där och mosa lilla Lisen. Vi gick ner och myste lite istället, Undra och jag.

image

Barnen somnade båda två med vällingflaskorna i mungipan ikväll. Det är hårt att hänga med Militärmamman en hel dag när förskolan är stängd!

image

Jag börjar sakna min kamera. Alla bilder på sista tiden är tagna med telefonen i farten. Den är ju alltid med liksom. Ska bli bättre!

5 thoughts on “WTF?!

  1. Åh vilken söt och smart hund. Du måste ju ha låtit henne ligga kvar där, sötnöten. Man undrar lite vad som händer uppe i huvudet på djuren när familjen ändras. Vi har en grannhund som håller stenkoll på även våran familj, hon har visst beslutat att vi är hennes flock vi med (labradorhona). Så hon är liksom sjukt stressad om vi reser bort och hon inte har koll på att vi är hemma. Jag är så fascinerad av hundar.

    Och trädgård, visst är det en fördel med en äldre trädgård som redan finns. Vi förbannar det faktumet varje gång vi kämpar för att få det fint Om 50 år är det väl några slynglar som flyttar in och utnyttjar vårt hårda arbete 🙂

  2. Härligt med hund 😉
    Jo prickarna ger sig nog med tiden.. Oj ansiktsförlamning lät inte skoj, när läkaren på jouren sa bältros och att det var en biverkan så blev jag riktigt orolig. Ja det blir beställa ull inlägg och sen tror jag att jag fyndat en stor canada goose jacka 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *