Transportcykling som vardagsmotion

image

Plikten kallar och idag drar höstens jobb igång på riktigt. Härligt! Vi har tighta scheman och mycket som vi vill få in på dygnet som verkar envisas med att fortsätta bestå av fjuttiga tjugofyra timmar… planering är en given förutsättning!

Dagarna på mitt arbete ser olika ut och för tillfället planerar jag mycket och sitter eller står framför datorn stor del av dagen. Därför är det viktigt att ta de tillfällen som ges till vardagsmotion. Jag cyklar till och från jobbet och har den här hösten bestämt mig för att cykla varje dag, så långt det bara är möjligt med hänsyn taget till verksamheten.

Idag vaknade jag av regnet som smattrade mot sovrumsfönstret och tänkte direkt att det är fantastiskt att jag har ett alldeles underbart regnställ! De elva kilometerna till jobbet gick snabbt och lätt idag!

2 thoughts on “Transportcykling som vardagsmotion

 1. Slut på semestern för mannen i familjen här med. Dagis o fritids första dagen idag, Lillebror glad att vara tillbaka o Storebror glad att börja på nytt ställe. Själv har jag schema augusti ut o förmodligen dagar i september oxå.
  Är nyfiken på vad du har för regnställ, våra börjar bli slitna o otäta… tips mottages tacksamt 🙂

  • Jag köpte ett skalställ i våras efter massa letande efter det perfekta plagget! Det fick bli ett ställ med byxor och jacka från Houdini. Köpte det i webbbutiken Adnature, ganska dyrt men värt det tycker jag!
   W’s Surpass Shell Jacket heter jackan, om du ska söka!
   Här har jag skrivit lite mer om det: http://militarmamman.com/komma-ikapp-helg/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *