Komma-ikapp-helg

image

Jag har varit ensam hemma sedan i torsdags när Militärpappan och barnen åkte till Högsby ett par dagar. Nu är de tillbaka hemma igen och det känns skönt att ha en hel söndag tillsammans innan nästa vecka drar igång. När de andra har varit bortresta har jag passat på att jobba lite längre dagar och så har jag pluggat mig igenom kvällarna. Skönt att få tiden till det!

Jag har även träffat flera fina vänner, fikat med Läkaremamman,  lunchat med Pluggkompisen, hängt med Tuffbästis och idag kom Vackerbästis förbi ett par timmar. Som vanligt kom vi väldigt långt i våra reflektioner. Härligt!

image

Jag har äntligen hittat skalställsplagg efter en längre tids letande efter det ultimata plagget! Det blev byxor och jacka från Houdini. Helt vind- och vattentäta skalplagg med följsam passform som inte prasslar. Väger typ inget och är sinnessjukt sköna, snygga och alldeles perfekta för mig! Jag beställde mina hos addnature HÄR. Det kan vara svårt att hitta rätt storlek över nätet, brukar jag tycka, men en bra storleksguide hjälpte mig utmärkt här.

Hoppas er helg är lika fin som min?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *