125% lycka eller 75% ångest

image

Vilodag efter tufft crossfitpass igår. Eller alltså, finns det otuffa crossfitpass?! Som jag älskar att ta ut mig på det sättet!

Tyvärr glömde jag dricka allt jag behövde och idag har jag dragits med en kraftig huvudvärk! Sådär så jag var på vippen att kräkas lite, men klarade mig. Vidtog åtgärder i följande ordning:

1. Andades lugnt. (1% hjälp)
2. Drack en liter vatten. (10% hjälp)
3. Busade med barnen. (4% hjälp)
4. Tog en Ipren. (15% hjälp)
5. Drack mera vatten. (1% hjälp)
6. Åt mat. Och drack vatten. (1% hjälp)
7. Åt choklad. (20% hjälp)
8. Sov 90 minuter i ett mörkt rum (48% hjälp)

Där emellan försökte jag mitt yttersta för att producera en vetenskaplig text. Det drog ner mitt primära mål att bli av med huvudvärken. Slutligen lyckades jag producera en halv text, vilket endast var 25% av det jag satt upp som mål för dagen. Jag lyckades även slutligen bli kvitt min huvudvärk! Så 125% lycka eller 75 % ångest, lite beroende på hur man ser det.

Jag väljer såklart 125% lycka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *