600 reps och kroppsmätning

image

Visste ni att 600 reps bara är hälften av 1200 reps, som jag visst gjorde i söndags? Passet idag var a piece of cake jämförelsevis! Såklart passade jag på att lyfta tyngre vikter idag och så la jag in en tabataintervall med löpning innan styrkan samt att jag körde 10 min bålträning som avslutning. Fantastiskt pass, ni måste verkligen testa! Svettigt och tungt, som sig bör.

Jag såg även till att mäta min kroppssammansättning på gymmet idag, en tjänst de har för en ynka hundring. Jag har gjort det förut men inte efter den här förlossningen alltså inte i denna formtoppning. Lite läskigt att få ut ett kvitto på hur mycket muskler, fett och vatten jag består av men samtidigt mycket bra att ha som verktyg i
formsatsningen. Jag fick ett resultat för hela kroppen och ett för varje arm och ben samt ett för överkroppen. Intressant läsning!

image

One thought on “600 reps och kroppsmätning

  1. jag har sparat alla Lofsans tips på pass och sånt i en separat flik på datorn. Så jag SKA verkligen ge mig på de där passen nån dag jag med. Blev ju verkligen sugen när du skriver såhär!

    Kroppsmätning är ju så himla kul, och för en hundring låter ju perfekt. Jag har funderat på att ta till en PT i höst kanske, och då brukar man alltid börja med kroppsmätning, typ höjdpunkten så hela coachningen…..

    kan hon flyta/simma Elise? Vi känner också en tjej som är besatt av vatten och har liksom hittat sitt eget sätt att inte drunkna på. Vår tjej är inte lika modig och mer försiktig, men jag är så fascinerad av andra barn som älskar vatten, kanske för att jag själv var ett vattendjur. Schysst pool!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *