80 piller senare

Hej, hej, hallå alla fina läsare som väntar på inlägg här! Jag ska vara fullkomligt ärlig mot er: Jag har varit lite nere sista tiden och känt att hur jag än uttrycker mig i skrift, oavsett vad jag skriver om, så kommer det att lysa igenom. Och det har jag inte orkat handskats med helt enkelt.

För att göra en lång historia kort så fick jag ju som de flesta av er vet ont i höger höftböjare när jag sprang Kustjagaren för strax över två veckor sedan. Jag tänkte att jag säkert fått en inflammation i en muskel pga överansträngning och käkade därför Voltaren i tio dagar och totalvilade från typ all träning och vardagsmotion eftersom det gjorde ont att gå också.

Ingenting blev bättre av detta och som vanligt när jag vilar för länge från träning så fick jag ont i ryggen, för att jag är överrörlig och dömd till livslång träning. En dag sa det smack och jag trodde ryggen gick av. Det gjorde den naturligtvis inte och nu har jag sjukligt ont i bröstryggen istället. Och ganska ont i nedre delen av ryggen. Och ont i höger höft, fast det kan vara lårmuskeln, man vet liksom inte säkert.

Nu har jag, som i princip aldrig varit skadad och som aldrig tar en vanlig alvedon förutom i yttersta nödfall, käkat 60 voltarenpiller, 20 alvedonpiller, besökt läkare, naprapat, osteopat och massör. Och så har jag verkligen vilat från träning. Det gör ungefär lika ont för det.

Därav har jag inte skrivit här på ett tag.

Idag har jag fått ett träningsprogram från osteopaten och en skönt smärtsam massage av en massageterapeut och en fika av två läkare. Jag är strax back on track, som ni hör!

13 thoughts on “80 piller senare

 1. Det allra bästa med spiraler är att längst ner så vänder det alltid upp igen. Jag hoppas så att du ska få må bra igen snart! Ta hand om dig! Kram

 2. Usch det låter inte kul.
  Har precis haft ont i ryggen jag med, tror nåt hamnar i kläm av nån anledning.
  Men det brukar gå över så det är väl bara att byta ihop.
  Hoppas du snart är back om track.

 3. Hoppas det är Caroline Franke du gick till, då kommer det att bli bättre. Med tiden.

  Det är skit att vara nere, det håller jag med om. Och jag hoppas du kommer uppåt. Kan jag hjälpa. På något vis. Gör jag gärna det.
  Mina bästa kramar!

 4. Usch va tråkigt att höra. Jag tänker på dig och håller alla mina tummar för att det ska bli bättre snart!
  Många kramar

 5. Det är så knäckande att inte må bra och känna att kroppen sviker! Men du är en fighter och fortare än kvickt kommer du vara på topp igen!! Oftast går man oxå stärkt ur de tuffa perioderna!! Tänker på dig och skickar en bunt styrkekramar!!

 6. Tycker synd om dig. Hoppas du mår bättre snart, du vet helt säkert att det inte är en muskelblödning? För då är det inte bra med voltaren då du förvärrar skadan. Hoppas du är på banan snart!! Kram

  • Det tror jag inte för så har ingen sagt å jag har ju träffat typ alla i hela världen. Fast nu äter jag inte det längre. Tack!

 7. Vad tråkigt att läsa att du inte mår bra. Men förhoppningsvis så hjälper något av alla besöken eller kanske i kombo med varandra. Hoppas i alla fall att du snart är på bättringsvägen igen!

 8. Fy tusan, var det så illa 🙁 hoppas verkligen det vänder nu och att någon av alla behandlingar hjälper! Klart man ska ta piller, när det faktiskt behövs. Kan vara välbehövligt med en träningspaus med ibland, även om man kan ha det av roligare anledningar… Men då har du det gjort sen och kan komma tillbaka med ett stooort träningssug!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *