Frida, Ida och en himla massa starka brudar

 

image

Ida som driver Alla kan träna, har varit här och hälsat på hela helgen med sin familj. Tillsammans höll hon och jag ett träningspass där alla intresserade ur Team Militärmamman fick komma. Vi blev ett härligt gäng på fler än 20 tjejer som möttes på Västra Mark i lördags morse.

imageIda körde först löpteknik och därefter intervaller. När tjejerna var lagom trötta av löpningen tog jag över med ett styrkepass där de jobbade parvis genom ganska många stationer men bara 30 s per övning i två varv. 

image

image

image

image

Några tjejer hade med sina barn vilket fungerade alldeles utmärkt! Den varierade åldern på barnen gjorde att en hängde i sin vagn, en spelade på Ipad och en var med på träningspasset.

Visst är det fantastiskt, inga undanflykter, alla kan träna!

image

Vill du med träna med oss så sök upp oss på Facebook genom ”Team Militärmamman”. Jag håller även liknande pass i Hoglands Park i Karlskrona alla torsdagar kl 19 till en kostnad av 50 kr/pass. Ingen för anmälan krävs. Hoppas vi ses!

6 thoughts on “Frida, Ida och en himla massa starka brudar

  1. Aj i magen i dag! Kul pass och alltid kul med nya infallsvinklar på träningen, Parshuterun var en höjdare! Tack tack för denna gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *