90% är inte 100%

Det verkar ju ganska logiskt. Att 90% inte är lika med 100%. Men ibland känns det så våldsamt nära, snudd på gränsen. Det gäller inte idag. Som det känns har 90% aldrig förr varit längre bort fån 100% än just idag.

Sovit ganska dåligt i natt. Vid halv fem i morse kom Sanne in till mig. Ni vet hon den andra inlagda, havandeskapsförgiftade stackan utan slempropp… Fast jag har min slempropp kvar jag. När hon kom in i natt hade hon varken fostervatten, moderkaka eller bebis kvar inuti sig. Hon blev igångsatt igår morse och födde en liten flicka vid två i natt! Det var det hon ville säga, innan hon försvann upp till BB. Jag blev jätteglad att hon kom förbi, även om jag vaknade förskräckt och trott att jag missat läkarronden!

Det är ju dagens höjdpunkt här. En läkarrond. De viktigas rond. De som bestämmer, beslutar och ger order till andra att genomföra.

Nu inväntar jag de viktiga. Jag är i stort behov av att gå och kissa, men man vill ju inte riskera att missa dagens höjdpunkt!

One thought on “90% är inte 100%

  1. Det kändes nästan som om hon retades lite med dig att hon fött. Men nej så är det inte. Hoppas nu att du får föda barn idag.
    Trodde du födde igår för det hände inget mer i bloggen på hela dagen.
    Hoppas det går fort för dig när de sätter igång dig om de gör det. För oss tog allt 13 timmar och det är ganska snabbt för att vara första gången .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *