”Alla kan träna”

Mina träningsinlägg duggar inte särskilt tätt dessa veckor när jag är ensam med barnen. Jag kan helt enkelt inte få till så mycket träning (kan och kan… mer väljer) utan prioriterar sömn för att orka vara en bra mamma. Fast lite träning blir det ju ändå och idag kommer Frökenfarmor och stannar tills imorgon och då kan jag få till ett löppass i alla fall och det ska bli skönt!

En annan kvinna som bloggar träning är härliga Ida, ni vet hon som hjälper mig lite med min träning inför Kustjagaren. Hon har nyligen startat upp en blogg under namnet Alla kan träna. Ida själv tränar ju extremt och det kan man läsa om i bloggen, men det är en blogg som lever upp till sitt namn, att alla visst kan träna.

Alla.

Hon skriver att hon gärna inspirerar dig som vill komma igång med konditionsidrott genom träningstips och träningsprogram med en enkel approach. Just nu har hon en sexveckors löparskola tillsammans med Röhnisch och Lofsan för alla er som vill komma igång med löpning och kunna springa 5 km.

En självklarhet i mitt dagliga bloggläsande! Kul, enkel och utmanande på samma gång. LÄS!!!

Det är med gråten i halsen man läser om hennes väg till den idrottare hon är idag. Så. Sjukt. Inspirerande.

Det är svårt att motstå att bli lite kär i Ida.

5 thoughts on “”Alla kan träna”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *