Ambitiös Lördag!

Idag har varit en dag i effektivitetens tecken. En dag som jag önskar att jag kunde få uppleva varje dag på ett eller annat vis… Jag älskar att vara ambitiös!

Idag har jag, i kronoligisk ordning:

– Legat och kännt militärbebisens sparkar och bara njutit.

– Tömt all sopsortering från vårt sopsorteringsförråd, som var fyllt till bristningsgränsen.

– Pantat burkar.

– Handlat godaste frukosten på Maxi iklädd värsta uteliggarutstyrseln med en svag stank av gammal öl som runnit ut på händerna när jag pantade burkar precis innan.  ALLA vände sig om och tittade!

– Städat, tvättat och dammsugit bilen. Det tog någon timme…

– Gått en kortare morgonpromenad med vackraste hunden.

– Gjort iordning finaste frukosten för att överraska militärpappan, bara för att han är en sån underbar militärpappa.  (och jag en underbarare militärmamma)!

– Väckt militärpappan så att han med fick känna på militärbebisens sparkar och äta frukost med mig.

(- Bråkat lite med militärppappan. Så jag fick gråta en skvätt. Kan uppenbarligen inte undvikas under några som helst omständigheter!)

– Plockat iordning i hela huset med militärpappans hjälp.

– Varit i en annan stad och kollat på lampor i ett enormt hus fyllt av sådana! Hittade inget, så vi körde hem igen. =S

– Ätit en glass med kolasås från Mc Donald´s. Mums!

– Fyndat en skitsnygg lampa att ha över köksbordet, på rea OCH med presentkort, vilket gjorde att vi bara cashade 300 spänn ur egen ficka för en lampa som egentligen kostade 1500:- Vilket klipp!

– Blivit bjuden på Thairestaurang av militärpappan, bara för att jag är en sån underbar militärmamma.  (och han en underbarare militärpappa)!

– Sovit en stund på dagen, med tidningen Mama över huvudet. Allt i sin ordning.

– Gått på Bio, Snabba Cash, med militärpappan och tyckt att den var bra men läskig, eftersom att alla är så fina innerst inne, även värsta juggegangsters som dödar och håller på. Och då känner jag empati för dem. Suck!

– Förberett för morgondagens arbete, då jag ska jobba utomhus och stillastående i ÅTTA! timmar. Urk.

Det var allt. Mer har jag inte hunnit med men är mycket nöjd med dagen som helhet. Ska snart gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen, men jag borde verkligen fixa mina naglar. Bara fila lite på dem och lägga ett genomskilnligt lack, så de stannar kvar och inte skivar sig.

Typiskt att jag alltid ska känna stress över såna saker. Som att jag verkligen borde fila fötterna också. Och baka surdegsbröd. Men det blir liksom så när jag är uppe i varv. Det ska hinnas med så mycket helt plötsligt. Som att läsa tidningen Mama innan jag somnar. Men jag hinner ju ändå aldrig läsa mer än ett par rader.

Men ambitionen finns där i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *