Att fylla 29.

Idag fyller jag 29 år. Och det är nog faktiskt första gången som jag nästan glömt bort min födelsedag. Det enda som kretsar i min hjärna är när militärbebisens födelsedag ska bli!

Lite folk kommer över ikväll och jag kom plötsligt på igår kväll, när jag redan gått och lagt mig, att jag inte har förberett nåt alls. Inte städat, inte handlat, inte ens kommit på vad jag ska bjuda på! Så det kom vi på i strax innan vi somnade igår. För övrigt så är militärpappan hemma denna vecka för hemstudier och jag njuter verkligen varje morgon av att få vakna ihop! (Åh, vad jag alltid ska känna såhär.)

Alla andra hade ju i alla fall kommit ihåg min födelsedag och jag har fått otaliga sms och telefonsamtal och facebookhälsningar… Nästan så det känns lite överdrivet, som att jag inte skulle vara värd det. Märklig känsla för övrigt.

Tuffbästis hade skickat ett sms där det stod att när jag blir sötsugen idag så var det bara att kolla i kylen på jobbet. Och där stod en jättefin bakelse till mig som hon varit och lämnat i hemlighet i morse! Jag har till och med fått en bukett tulpaner från min chef!

Som en extra födelsedagspresent blev min graviduniform klar idag och den satt jäklar perfekt! Nu är det bara skjorta som går att knäppa som saknas… Men det tar vi en annan dag.

Nu ska jag sticka och träna, vi får ju göra det på arbetstid, så underbart bra! Sen är det fackmöte dit jag tydligen är nominerad som styrelsemedlem. Sen snabbt till affären och handla tills ikväll och däremellan hämta tårta på konditoriet. Nu höll jag på att glömma tårtan med. Och min födelsedag. Igen.

4 thoughts on “Att fylla 29.

  1. Har hört att man kan bli lite förvirrad av att vara gravid. Än värre tycks det bli när man ammar. Bebben kanske suger ut allt förstånd? För det är mycket oförståndigt, enligt mig, att du glömmer din egen födelsedag! Den ska ju firas med buller och bång! Så det hoppas jag att du gör ikväll. Om du nu inte glömt bort 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *