Äntligen gymträning!

image

En stark Läkaremamma!

Det känns som att det var evigheter sedan jag tränade styrka på gymmet! Oavsett så körde jag och Läkaremamman ett tufft pass där ikväll och det känns skönt i kroppen såhär två timmar senare.

Kvällen pass var ett ganska avancerat program men härligt uttröttande så kolla noga på filmerna jag länkat till så fixar ni passet allihop! Ett pass helt utan benträning:

(Tre varv, ca 10 reps/ övning och ingen eller så lite vila som möjligt)

Block 1: 2 varianter av sittande rodd + Plankan med benlyft + Superset: Triceps och axlar

Block 2: Bicepscurl & Axelpress + Plankan med raka armar på Bosuboll (plattan upp) + Stående solen

Block 3: Hantelrodd & Enarmsflies + Plankan med fötterna på Bosuboll (plattan upp, raka armar) + Hantellyft framåt & åt sidan på ett ben

Det var det hela! Kör hårt!!

Imorgon blir det en riktigt tung träningsdag för mig med tre inplanerade pass. Får se hur jag känner mig efter de första två som jag själv leder… Först är det Mamma/Baby kl 10.00 och så ska jag hoppa in och köra löpgruppen på Lok & Motion vid 18.15. Spännande!

Vid 19.30 ska en kvinna som driver ett företag inom träning och hälsa gästinstruera för oss i Team Militärmamman på Västra Mark. Det är alldeles gratis och ska bli riktigt skoj att få inspireras lite så kom du med istället för att ligga i soffan och pilla naveln, menar jag! 

I eftermiddags träffade jag min pluggkompis Helena och hennes vackra hund Chili på Rosenholm för en promenad i skogen. Min vanligtvis hemskt otrevliga hund skötte sig exemplariskt och verkade gilla att ha lite sällskap av en löjligt glad och sprallig lurvboll!

image

4 thoughts on “Äntligen gymträning!

    • Inte världsbäst med tre pass på samma dag kanske… men så blir det ibland. Får se till att äta mycket så jag orkar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *