Tisdag morgon

Det här med att ställa om sina barn efter vintertid är inte det lättaste, i alla fall inte för oss och jag är inte supernöjd över att kliva upp innan kvart i sex, men hoppas det ger sig med tiden. Fem minuter extra om dagen så är vi ju tillbaka på ”vanlig” tid igen på två veckor eller så. Tilia är i alla fall lika glad som vanligt när hon vaknar och det får ju vem som helst att smälta!

image

Elise kör runt Tilia i lära-gå-vagnen och visar henne sina små hemliga ställen. Tilia njuter av all uppmärksamhet och skrattar halvt ihjäl sig mellan varven även om hon emellanåt blir lämnad sittandes i vagnen en stund i ett hörn när storasyster får annat för sig.

image

Vi har höstlov hela familjen och njuter av att alla är hemma tillsammans. Militärpappan bakar bröd som aldrig förr, flickorna leker och jag ger hunden motion. Bland så mycket annat.

image

Bilderna är tagna med mobilen som ni säkert ser… Min kamera är full och jag behöver tömma den. Jag ska bara, ni vet. Jag kan vara en av dem sista i världen men från och med nu hittar ni även mig på Instagram (Miliarmamman) och ute i högerkanter på bloggen rullar mina senaste Instgrams.

Har ni med Instagram?

6 thoughts on “Tisdag morgon

  1. Jag har inte instagram, ohh så söta de är. Så söt stickad sparkdräkt hon har. Samt ja man känner av tiden liten, men man vänjer ju in sig snabbt.

    Näee han reagerar inte på snön så, Men då det börjar frysa på och blir halt och de sandar och saltar då brukar det spricka lite i trampdynorna och det verkar svida på honom, så då det är som kallast får han ha skor på framtassarna faktiskt

  2. Wohoo! Jag har letat efter dig på instagram! 🙂

    Håller med om vintertiden, jag är ju bortskämd med att Ida sover från 21-07 och nu måste jag upp en timme tidigare.. Folk tycker inte att jag ska klaga men en timme är ju rätt mycket 🙂 men jag ska lyssna på dig, fem minuter om dagen så är vi snart tillbaka i vardagen igen 🙂

  3. Åh, vad fina de är och de ser ut att leka så fint tillsammans! Håller med om vintertiden dock… Fast Vira börjar nog redan komma i hyfsad fas. Om inte det är en annan fas vill säga…

  4. Jag har Instagram förresten. Gingerem heter jag.
    Och tack för inlägget om hur du startade din mammaträningsgrupp! Nu ska jag bara försöka hitta tid och energi till att göra samma sak här.. Förstår inte hur du hinner med allt, du måste ha extra timmar på ditt dygn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *