Äntligen!

image

Efter en hel veckas träningsvila känner jag mig åter stark i kroppen och förkylningen är helt borta. Idag blir det ett pass i trädgården när det passar mellan förskolehämtning, lek och matlagning. Jag ska försöka få till passet under dagtid men har alltid kvällen att ta till om det skulle knipa.

Jag ska provträna passet som jag ska köra med ”Träningsmammorna” på torsdag, tänkte jag. Tränar ni något idag?

8 thoughts on “Äntligen!

 1. Wow! Du ser fantastisk ut! Idag lär du svettas om ni har lika varmt i Blekinge som vi har i Malmö…. Själv var jag på mingelparty i lördags och det var inte det bästa för min aptråkiga Piriformis 🙁 MEN nu är det snart bara en vecka kvar till BF!

  • Människa! Du har då kommit igång ordentligt må jag säga! Vågar man hänga på dig till gymmet nästa gång eller jag kanske inte orkar hålla ditt tempo längrte? =) Hejja dig!!

   • Ska du säga! Din träning och dina resultat senaste tiden är ju helt makalösa! Själv tycker jag inte jag får några resultat alls, dessutom känner jag mig trött och svag mest hela tiden… Men det skyller jag på jobbet! Slarvar med kosten gör jag också. Skulle nog behöva gå i disciplinskola hos dig! 🙂 Och förresten… Jag tycker minsann att det är på tiden att du kommer hit och tränar snart!

 2. Ikväll har jag planerat att jogga 4 km och klippa gräsmattan.
  Jag hade nästan 4 veckors uppehåll med ”löpningen”i juli och nu när jag kom igång igen så var allt ont i knän och benhinnor som bortblåst, men jag sprang på samma tid som tidigare. Lustigt!

  • Härligt att slippa värken! Oftast är det ju just vila som behövs för att det ska bli bra med sånt som benhinnor och knän, så det är ju toppen! Att du sprang lika fort som tidigare var väl inte så lustigt, tänker jag. Nu är knäna och benhinnorna med i matchen igen, du har inte ont och det är inte för intet det heter ”att vila sig i form”. Inte minst mentalt. Skönt att du är på G igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *