En stor dag

image

Idag hände det. Plötsligt kom jag i mina favvojeans! Senast de passade vägde jag 5 kg mindre än jag gör idag och jag köpte dem när jag vägde ännu mindre. Så mina kära vänner, skit i vågen! Visst är det fantastiskt vad man kan göra med sin kropp om man bara ger sig tusan på det?! Håll i hatten vad tight jag ska bli, säger jag bara!

På tal om ”smaljeans” så har ni väl inte missat bloggen med samma namn? Jag har börjat hänge där mer och mer på sista tiden och gillar verkligen det jag läser! Inspiration på hög nivå både avseende träning och kost. Nyss kunde jag läsa mig till tio utmärkta tips för att underlätta det här med matplanerandet i veckorna. Ta er en kik!

6 thoughts on “En stor dag

 1. hejja hejja hejja vad du är grym!
  sålde mina smaljeans på tradera. 25 i tm, skulle inte tro det.
  även om jag slutade fika mest hela tiden så är det inget jag strävar efter. men ett par kilo ner hade inte skadat.
  den som lever får se.. 😉

  ang suffletten är den från mamma på vift.
  http://www.mammapavift.se/
  köpte den på tradera när astrid var bebis men spana in hennes shop!

 2. Du är så fin, =D, snygg häck med =D

  Hehe tycker du det, joo det blir hundhår absolut, men där var det nog precis nybäddat kanske, fniss. Men jag bäddar rent 1 gång i veckan, så kanske inte hinner bli så mycket då, samt städar ofta. Men visst man har stökigt med ibland, fniss

 3. Snyggt! och bra jobbat! ska ge mig själv nån vecka sen kör vi igång 🙂 tack, jo det är skönt att ha sina kläder igen, var i valet och kvalet om jag skulle skriva nåt i bloggen, många blir så provocerade av sådana inlägg. men det kanske är avundsjuka? kram!

 4. Ohh, nice, det är så härligt att komma i de där smaljeansen. Alla tjejer har nog ett par sådana. Har aldrig hört en kille prata om smaljeans. Konstigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *