Att fylla år på äldre dar

Födelsedag och kanske början till åldersnoja? Trettiotvå. Låter så mycket, fast jag känner mig väl ungefär mest som vanligt. Jag känner mig ändå rätt så jättegammal i det avseendet att jag inte tycker det är särskilt viktigt att firas. Tänk då hur himla många födelsedagar man lyckats passera! I helgen var närmsta släkten här och vi åt soppa och nybakat bröd. Och köpetårta från ett bageri. Bara den liksom, har nog aldrig hänt tidigare år. Fast vi hade trevligt och jag fick fina presenter, som jag önskat mig.

Av mormor och morfar visste jag redan innan vad jag skulle få. Inte för att jag lyckats lista ut det utan för att hon ringde och berättade vad hon köpt. Så gör hon alltid. Sötaste mormor!

Min dag har varit fin. Militärpappan har varit oväntat romantisk och familjen sjöng för mig imorse och jag fick ett fint paket. Och parmaskinka till frukost. Och sovmorgon till klockan sju… Ni hör ju själva!

Jag och Tilia har hängt med Elise på förskolan idag och det var trevligt och kul att se hur hon har det de förmiddagar hon är där. Elise åt bra med lunch och till min förvåning så satt hon kvar på stolen hela måltiden(!). Maten hon inte åt upp åt såklart Tilia upp efter att den ”lilla” godingen ätit upp sin egna portion!

Efter middagen busade vi tillsammans och snart ska jag in till simhallen för kvällens träning. Med två kanelbullar för mycket i magen, så vi får väl se om jag sjunker.

Håll tummarna (för det ni nu önskar)!

11 thoughts on “Att fylla år på äldre dar

 1. Har ju inte gratulerat nån annanstans, så passar väl på här;) Stort grattis på din dag & hoppas att du inte sjönk!! Kram

 2. Grattis!
  32 är.. typ ingenting liksom. Jag fyller 40 nästa år och det känns som en främmande siffra, medelålders kanske. Äsch, jag kan fortfarande räcka ut tungan och åka rutsckana (samtidigt) så det är nog lugnt.

 3. Grattis!
  Gillar verkligen din blogg, är verkligen ingen bloggläsare egentligen, men halkade in här av en slump.
  Som ”utarbetad” 3-barnsmamma och hundägare, känner jag igen mej i det mesta du skriver och får mej ofta ett gott skratt!
  Ha en fortsatt bra födelsedag och hälsa Peter att fortsätta med det romantiska, vi är gamla klasskompisar från grundskolan!

  • Åh, tack vad gulligt av dig! Kul att du läser och känner igen dig. Och skönt för mig. 🙂 tack för kommentaren!

 4. Grattis!
  Själv fyllde jag jämna 30 för drygt en månad sen, inte så mycket att fira… Slängde ihop ett större kalas med lite överraskningar och grejer till maken, som oxå fyllde 30 i våras, vilket uppskattades mycket. Han hade tom den goda smaken att ha lite dåligt samvete för att han inte fixade lika mycket kalas åt mig. Men det är svårare att få plats med folk på vintern, plus att de flesta har andra planer för nyårsafton…
  Det roliga nuförtiden är mest att få en anledning att umgås lite festligare tycker jag 🙂
  Men, grattis till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *