Lite här och där

Idag kom Tuffbästis hit ett par timmar och det känns som en mindre evighet sedan sist! Barnen har varit sjuka om vartannat och livet i allmänhet har väl kommit emellan antar jag. Därför var det extra roligt att ses idag! Med sig hade hon bakskålar i en underbar rosa-lila färg, en färg som jag kan se på väggarna i Tilias rum när det ska renoveras framöver. Jag hade lagat tomatsoppa och bakat foccacia som vi åt till lunch.

image

Tilia sov, för ungefär första gången i sitt liv, i nästan tre timmar efter lunch. Hon vaknade en stund innan vårt sällskap lämnade men hann med att både busa med Benjamin och göra arga leken med oss andra. Elise har ätit som en mindre ponny hela dagen och Tilia med, fast det hör mer till vanligheterna. 

Militärpappan kom hem efter jobbet idag men mellanlandar mest och åker imorgon igen. I helgen ska han och flickorna åka till Frökenfarmor och Målarfarfar för mys, bus och vinterfiske.

Själv ska jag ut och äta med mina finaste vänner för att fira min födelsedag. Enkelt men himla roligt! Och tidsbesparande.

För jag ska även till universitetet i Växjö, träna ett par pass och andas tystnad. Bland annat.

Ikväll har jag instruerat pass på gymmet. Fast utomhus då. Underbart! Nu ska jag be Militärpappan trycka på min ena skuldra som blivit lite mörbultad efter en natt med lite för många kuddar. Det sägs att det kan ta ett bra tag att sova in sig när man bytt säng. Jag är beredd att hålla med.

2 thoughts on “Lite här och där

  1. Skönt att du får lite ledig tid i helgen och träffa vänner. Så mysigt tjejerna får det med farmor och farfar då.

    Så mysigt att åka till Växjö också

    kramar

  2. Åh, ett vettigt recpet på tomatsoppa (har missat det tidigare)!
    Lagade en så god tomatsoppa med en kompis i gymnasiet, men vi har tappat receptet. Detta känns lite bekant.
    Måste prova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *