Att ge och att få

I kapprummet på förskolan där Tilia och jag hänger lite varje dag när vi väntar på Elise, finns en färgglad liten ask på ett barns hylla som Tilia alltid vill titta på och leka med. En dag tog jag ner asken för att se vad det var och på locket stod det med kul text och fina bilder ”Oscars nappar”. Inuti låg sånadär nappar med hans namn på, ni vet.

Redan när jag var gravid tänkte jag mig att mina barn ska få såna fina nappar men Elise valde tummen istället och Tilias napp valde vi tidigt att ta bort av olika anledningar. Sen har jag liksom inte tänkt mer på det. När jag nu fick syn på dessa nappar kom jag på idén att ge bort några till Tuffbästis Benjamin som använder napp men ibland är kräsen med sina val. Tuffbästis syr, stickar och virkar superfina saker till oss och det känns kul att kunna ge något tillbaka!

Jag valde nappar från Sundanappar som är fria från både PBA, PVC och Phthalater. Känns viktigt, såklart!

För mig och säkert de flesta andra är ju namnet på ens barn väldigt genomtänkt och något som man tycker mycket om. Just därför tycker jag om det här med namnnappar eller mössor med barnets namn. Fint!

Benjamin blev glad för sina nappar och gillar dem starkt. Och så blev han fin med, eller hur?!

Alltså dessa goa kinder! Och mörka fina ögon. Love!

HÄR kan du med köpa fina namnnappar!

2 thoughts on “Att ge och att få

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *