Ett oväntat möte

Ett par hektiska dagar med plugg är förbi och tyvärr har jag inte blivit alls särskilt mycket klokare. Tur att det snart är helg så jag kan sätta mig ostört igen. Måste börja leverera nu!

Ikväll har vi varit hos Läkarefamiljen för att fira Siri och Läkarepappans födelsedagar. Mycket trevligt sällskap, god mat och urläcker tårta, som jag lyckades att bara äta en liten bit av. Trevligt att få träffa sina vänners vänner, tycker jag, vilket ikväll innebar en hel drös doktorer. Och så vi då. En av dem kände jag igen efter förlossningen med Elise men förståeligt nog kände han inte igen mig.

Det är ju inte så värst konstigt, menar jag, eftersom han bara sett mig naken, svettig och skrikandes. 

Tilia har varit snorig som få och håller på att få tänder. Gnäll, kläng och dregel har varit de senaste dagarnas ledord. Fast hon är ju för rolig, den där mössälskande trollungen så man vill ändå bara gosa med henne!

Dessutom gick hon fyra steg alldeles själv häromdagen! 

2 thoughts on “Ett oväntat möte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *