Att komma hem

Det bästa med att jobba igen är nog ändå att få komma hem till barnen efter en dag på arbetet. Mina fina, fina flickor!

image

Elise plockar blommor från alla rabatter i trädgården och ger stolt till mig. Tilia envisas med att gå ner för trappan från altanen som en vuxen människa, rätt ut sådär. Och så stupar hon med huvudet före… ”Rumpan först-taktiken” biter inte på henne.

image

Idag åt vi middag på altanen och det var rester från igår så allt gick snabbt och smidigt, skönt! Tilia somnade sedan utan ett ljud men Elise var det värre med. Hon höll på att böka, byta kläder och vrida och vända på sig i två timmar(!) innan jag slutligen fick henne att slappna av helt genom att smeka henne på ryggen i tjugo minuter. Fast det var bara mysigt för mig. Hon lär dock vara trött imorgon. Jag antar att hon somnade under vilan på förskolan idag, men det brukar bara hända någon gång i veckan och räta ut sig ganska snabbt som tur väl är.

image

Har ni sett vad vackert det är i naturen nu med alla vitsippor? Där jag brukar gå med Undra är det som stora hav av vita blommor. Överväldigande!

3 thoughts on “Att komma hem

  1. Igenkänning på hög nivå med kliv rätt ut i luften… En sommar fick vi låta bli att vara på trädäcket eftersom Lillebror inte kunde fatta att det var för högt för honom… 🙂
    Och en sak jag verkligen saknar med våren här i Uppland är vitsipporna. Vi har visserligen en hel del blåa istället, men de riktiga haven av vita blommor, de fattas. Och det är ju verkligen vår!

  2. Vitsippor är ett säkert vårtecken. Älskar dem! och visst är det mysigt att komma hem efter en lång arbetsdag och mötas av två små som skiner av lycka och glädje över att mamma kommit hem 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *