Man ångrar aldrig ett träningspass

Natten till idag bjöd inte på många timmars sömn. Tilia vaknade stup i kvarten och när hon väl somnat om ordentligt vaknade Elise strax efter fem. Som tur väl är händer inget av detta särskilt ofta. Elise lyckades somna om och jag själv hade ställt klockan på halv sex så jag kunde lika gärna stiga upp. Jag hade planerat för ett pass i simhallen innan jobbet men var inte störtsugen direkt efter en krånglig natt. Jag tänkte:

– Kommer jag bli piggare av att sova 20 minuter till? Svaret blev Nej.

– Kommer jag vara nöjd med mig själv efter träningspasset?  Svaret blev Ja. 

Så jag steg upp och åkte in till simhallen och simmade tusen meter crawl som jag bestämt mig för. Det gick både snabbare och lättare än vad jag förväntat mig så det var med lätta steg jag gick ner till jobbet sen.

Ikväll har jag hållit Crossfit Anywhere-pass på Lok&Motion och hade med mig cykeln för jag har ont i ena foten då jag antar att den är lätt överansträngd och behöver vila från löpning några dagar. Fast jag kände mig tillräckligt bra för att våga ta utmaningen att springa på den och det gick fint. Hoppas det även gäller imorgon!  

Man ångrar aldrig ett träningspass. Eller två. Eller hur?!

5 thoughts on “Man ångrar aldrig ett träningspass

  1. Nej det gör man inte!
    Förresten, jag fick pronaxen mot min inflammation i tån. O voltarenkräm. Det skulle vara över på 3-5 dagar o det verkar faktiskt vara sanningen. Så skönt! Har kört alternativ träning med cykling nu istället. Tänkte även köra något badhuspass. Måste hålla tempo eftersom varvet är nästa vecka…

    • Aha, där där man! Skönt att det hjälpte! Ja, det gäller ju att hitta alternativ t löpningen. Lycka till på loppet!

  2. gud vad jobbigt det är med såna nätter! skönt att dom inte händer så ofta för er. Här har vi ju så varje natt i stort sett, fast med den stora. leo han sover ju jämt hela nätter… Och nej, man ångrar aldrig ett pass! Heja dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *