Att träna annat med annan

image

Gissa träningsform?!

En träningsgalen supermorsa till kollega från ett annat förband hade fixat fribiljetter till oss på SATS och föreslog spinning som träning innan jobbet idag. Jag gillar inte spinning. Inte alls faktiskt. Men ibland är det bra att utmana sig själv och kliva ur sin bekvämlighetszon. Jag är ju som bekant mer komfortabel med att stå på händer än att trampa på en cykel- som står still!

Passet visade sig vara riktigt roligt och sjukt svettigt! Dessutom kände jag inte av min höft någonting så kanske borde jag lägga en och annan träningstimme på spinning framöver.
image

Så underbart att bli meddragen på träning som omväxling! Annars är det oftast jag som drar och det funjar ju med, men omväxling förnöjer, i dubbel bemärkelse!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *