Äventyr väntar!

Idag bär det av för mig och Elise för vi ska ut på äventyr tillsammans i knappt en vecka! Vi har varit på vägarna förut, bara hon och jag, men då har vi för det första åkt bil och för det andra har hon varit mindre. Fördelen med att åka bil är att det får plats mycket packning som man inte behöver dra runt på och fördelen med att ha en liten bebis är att de ofta sover i bilen.

Nu ska vi åka tåg och buss och fördelen med det är att det blir ett riktigt äventyr, en utflykt på ett annat sätt, något spännande (för Elise) och något utmanande (för mig)!

Vid lunch idag skjutsar Militärpappan in mig och Elise till tåget som tar oss till Göteborg på fyra och en halv timme. Där ska vi bo över en natt hos Gabbie, som jag jobbade ihop med på IKEA för ett par år sedan. Det ska bli väldigt roligt att ses igen, för senast vi sågs var jag höggravid, så det blir första gången Elise och hon träffas!

På söndag förmiddag tar vi oss vidare med buss, i fyra timmar, till Oslo där vi ska hälsa på Syster Yster, Elises Moster. I Oslo, som är vår huvuddestination, stannar vi tills på onsdag då vi tar samma väg hem, via Göteborg och Gabbie för att nå Karlskrona igen på torsdag eftermiddag.

Det ska bli roligt och spännande men jag är samtidigt lite nervös eller möjligen bara pirrig. Det är långa sträckor, tågbyte, mycket packning och första gången för oss båda. Jag packar lätt som en plätt och tar inte med mig handduk och annat onödigt som finns hos Syster Yster. Ungefär samma storlek i kläder har vi med, så min packning blir minimal. Däremot är det ju en del som Elise behöver ha med sig, men jag försöker minimera och framför allt komprimera den också så mycket som möjligt.

Jag vill att det ska bli ett smidigt äventyr!

8 thoughts on “Äventyr väntar!

  1. Oj vad duktig du är som ger dig iväg på en sån resa själv med Elise! Kommer nog gå hur bra som helst, förhoppningsvis är folk hjälpsamma när man kommer ensam med barn.

    Isaks kofta är från Zara, finns Zara i Göteborg kanske? Eller var är den närmaste för dig? Jag ÄLSKAR Zara, både till mig, till E och till Isak!

  2. Jag ska hålla utkik efter dig, på dina göteborgsdagar 🙂 Trevlig resa!

    Ta bara med saker för en halv resa och tvätta hos syster, om hon har maskin. Så gör jag när jag reser till mor och far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *