Backträning för pannbenet

image

Idag stod det backintervaller på schemat. Inte min direkta favorit,  men vill man bli bra måste man utmana sig ordentligt oavsett vad det gäller i livet! Jag höll till på Bryggareberget för där finns en backe som liksom aldrig verkar ta slut.

Dagens pass:
10 min uppvärmning
6 × 1 min uppför, gåvila ned
6 × 30 sek uppför, gåvila ned
6 × 1 min uppför, gåvila ned
5 min nedjogg

Alltså, det här med att gå från att springa 1 minut till att springa 30 sek är helt okej. Faktiskt ganska skönt! Men att sedan plötsligt igen öka upp till en minut – sex gånger! Fifan!

Jag skulle behövt draghjälp,  hejarklack eller möjligen en tydligare morot framför mig under löpningen idag, för särskilt snabb var jag inte. Jag kan ta ut mig bra mycket mer, men hittade varken motivationen, suget eller mitt jäklaranamma. Inte min starkaste löpdag idag alltså, men den kommer, det är jag säker på!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *