Baggymössor – Jag är kär!

Länge har jag letat efter lite större tunna mössor åt barnen. Men antingen så har de varit oförskämt dyra eller så har jag inte gillat tyget. För ett par dagar sedan var min lycka gjord när jag klickade fram mig till MaMMaSyTT!

Tre mammor med två barn var syr kläder efter beställning och till rimliga priser. Väldigt rimliga priser, måste jag säga! 80 kr för en välsydd måttbeställd mössa i ett fint tyg är ju galet billigt! Och jag blev så himla nöjd med mitt köp!

Barnen tycker med om sina nya mössor som låg i brevlådan idag, bara några dagar efter beställningen. Jag gillar att dem är så långa för man kan välja att forma dem lite hur man känner för. Exakt det jag letade efter!

Håll utkik i bloggen för snart kommer en tävling där du har chansen att vinna en måttbeställd mössa från MaMMa SyTT!

10 thoughts on “Baggymössor – Jag är kär!

  1. Vad kul att dom passade så perfekt, jättefina bilder du tagit på dina tjejer, välkommen att beställa igen, kanske när mössorna blivit för små 😉

    Häls Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *