Bålpass med PT

image

Sedan ett par veckor tillbaka tränar jag med en PT igen. Det var längesedan jag hade en personlig tränare och det är verkligen lyxigt att ha en kompetent och peppande kvinna bredvid sig som både ger en kluriga övningar att träna och sedan är petnoga med just min teknik, flyttar millimetrar och får mig att bli riktigt trött i musklerna! 

Jag har tappat så otroligt mycket styrka under min skadeperiod, säkert i hela kroppen,  men i synnerhet i bålpartiet och det påverkar ju allt annat. Jag gillar inte att titta på det negativa utan tänker istället försöka fokusera framåt. Tänk vad stark jag kommer kunna bli i bålen och resten av kroppen!

Igår körde vi ett bålpass på gymmet tills mina muskler skakade. Och jag är sådär härligt trött i musklerna nu! Grymt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *