Världens Bad!

image

Som ni säkert förstått genom olika medier är det nu dags för 2014 års Världens Barn-insamling. Under några höstveckor samlas det in pengar på alla möjliga sätt för att tillsammans förändra världen. Pengarna går till att ge barn en bättre chans i livet. Förra årets insamlingsresultat för hela kampanjen blev 71 miljoner kronor!

Jag kommer vara en del i Sveriges Radio P4 insamling där deras 25 lokala kanaler under två veckor kommer gå man ur huse för att skapa engagemang hos lyssnarna. Förra året samlade P4:s lokala kanaler tillsammans med P4 Extra ihop 7,3 miljoner kronor.

I år kommer P4 Blekinge arrangera #VärldensBad för att få fart på kampanjen och där deltar jag!

På fredag ska jag bada för världens barn på Stumholmen. Jag utmanar Stefan Åsman, som satt Karlskrona på kartan genom sitt swimrunlopp Kustjagaren, att följa med!

2 thoughts on “Världens Bad!

  1. Hej jag har en fråga och behöver svar så fort som möjligt, Jag ska på militärövning nu i helgen och har precis bytt till en ny grupp med nästan endast män och jag har min mens och undrar hur man gör med det i fält och i skogen när man inte har tillgång till toalett osv?

    • Hej! Jag brukar leta upp en plats lite i skymundan, som en buske eller grövre träd att sätta mig bakom. Jag brukar även ha våtservetter med mig i uniformen så jag kan torka av mig med. Tycker detta funkar fint för mig! Det är ju även lätt att byta ob i sovsäcken om man befinner sig där och har ont om tid, vilket brukar vara mer regel än undantag. Hoppas ni får en rolig och bra övning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *