Bambi på hal is

Igår var jag och frökenfarmor på spa och bara tog det lugnt. Vi bubblade, bastade och relaxade i största allmänhet. Och det bästa av allt var att vi nästan var ensamma där inne. Tyst, lugnt och stilla och så skönt det var att kunna ligga raklång i bubbelpoolen! Helt underbart!

Militärpappan drog ut på sjön för att vinterfiska och med följde alla hundar i släptåg. Fyra hundar flängde runt på isen – nästan fler än vinterfiskarna själva. Vår egen vackraste långbenta hund for som vanligt runt som Bambi på hal is, snubblade, reste sig, halkade, sprang otroligt fort – bara för att halka omkull snabbt igen.

Hennes nya lila täcke till trots frös hon så hon skakade, men vägrade gå i närheten av elden. Hon skulle promt stå och vakta vid sjökanten tills det pangade ordentligt när det blev napp. Vid ”panget” börjar alla hundar skälla och springa i en rasande fart mot hålet där det blivit napp, halkandes, gnabbandes och helt galet! Sen sov de tills idag. Vinterfiske är en klart underskattad hundaktivering!

2 thoughts on “Bambi på hal is

  1. Hehe ja, det har blivit att man samlat på sig en del ”bloggbunsdsförvanter” under redans gång 😉 är ju lite av en listnörd också och tycker det är kul att se när alla gravida får sina pluttar. 🙂
    tror faktiskt jag ramlade in här genom mitt vanliga planlösa surfande, kanske hade du skrivit i någon annans blogg? hm.
    Japp, nu är det nära för mig, helt otroligt! Känner mig nästan mentalt kvar i v. 20-nånting :O

  2. Hej kära du! Vad roligt att se dig här i bloggvärlden. Och liksom du, är din blogg precis lika underhållande och härlig 🙂 Otroligt roligt också att du väntar bäbis! Grattis kära vän! Hoppas allt går bra, trots trotsiga hormoner 😉 Tack också förresten för ditt fina julkort. Jag är ju inte lika bra på sånt, så får ge dig en försenad God Jul-hälsning här istället. KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *