Bara är

Vi var inte hemma från Landet förrän vid åtta igår kväll och två timmar senare låg jag i sängen. Både igår och idag sov Tilia och jag till halv elva! Det är ju galet och har inte inträffat på flera år typ. Jag är ju inte direkt den där sjusovartypen. Sen har hon ju ätit ett antal gånger på den där tiden men eftersom hon låg i Militärpappans säng har jag knappt koll på hur många gånger. Jag tror att jag känner mig utvilad nu men jag är så van att låta bli att inte känna efter så jag vet inte riktigt hur det bör kännas… Det känns som någonting tungt har lämnat min kropp, mitt bröst och trots att det just nu ligger en sexkilos bebis där och att jag idag har massa allergi så är det så mycket lättare att andas!

Idag kommer både Vackerbästis och Tuffbästis hit, känns hur lyxigt som helst att få träffa två av mina närmaste vänner på en och samma dag! Ännu mera lyx är det ju eftersom jag kommer ha möjlighet att både lyssna och prata och vara lite mer närvarande än jag brukar kunna bjuda på nu för tiden. Underbart!

Annars har jag inte riktigt bestämt mig för vad Tilia och jag ska göra idag. Vi kanske tvättar, viker och hänger kläder, kanske dammsuger och torkar golvet, kanske planerar veckans mat och åker till affären. Eller så skiter vi i allt och bara är! Typiskt mig menar jag… Haha.

Nu ska jag i alla fall äta frukost och stoppa i mig lite piller så allergin blir bättre sen får vi se vad dagen har att erbjuda! Hoppas ni får en skön söndag!

4 thoughts on “Bara är

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *