Bara vi två

image

Tuffbästis och jag tog släpet och drog till IKEA i Kalmar igår. En hel eftermiddag och kväll bara hon och jag, vilket kändes otroligt lyxigt, mysigt och alldeles som förr. Vi pratade en del om just det där när vi strosade i lugnan ro ett par varv i den Blå lådan. Tänk att vi båda bara för ett par år sedan hade väldigt annorlunda liv mot vad vi har idag! På ganska kort tid har vi båda gift oss (fast inte med varandra) fått barn, köpt hus, omvärderat livet, ställts inför svåra beslut… blivit vuxna. Tänk vad fantastiskt livet kan vara!

Jag drog på mig mina nya rosa byxor och kände mig nästan lika crazy som när jag köpte dem. En tjej som jag använder inte rosa byxor. Även där har jag förändrats visst!

Vi skulle köpa en ny säng till Tilia på IKEA men märkte när vi hämtade paketen att vi inte alls skulle behövt släpet. Typiskt! För säkerhets skull fick en Expedit-hylla spontanshoppas för att släpet inte skulle behöva åka sexton mil helt i onödan!

När vi väl kom hem lastade vi på vår, för oss, helt onödiga tv-bänk på släpet och körde hem det till Tuffbästis. I utbyte fick en, för Familjen Tuff, helt onödig och stor spegel åka på släpet tillbaka hem till oss. Win-win!

image

Vi avslutade kvällen i Kalmar med en sushi på fantastiska Kama Sushi!

2 thoughts on “Bara vi två

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *