Barnens Gård

Det räcker med en dag hemma utan speciella planer så kryper det lite i mig just nu. Mycket för att jag inte kan träna och har energi att bli av med och barnen verkar ha energi att riva ett hus eller två, så igår tog vi en spontantripp till Barnens Gård här i Karlskrona.

image

Vi tittade på djuren, red ponny, badade och hade väldigt roligt! Vid badet träffade vi vänner som vi inte umgåtts med på länge så det var extra roligt att bada för både barnen och oss igår.

image

image

Visst är det lite dyrt att besöka Barnens Gård men väl värt sina pengar, tycker vi, några gånger per säsong. Nytt för i år var att man kunde köpa en all inclusive- biljett och där ingick förutom inträde även valfri lunch, ponnyridning och glass. Är man där en heldag så lönar det sig att köpa en sån, i alla fall om man har barn som gärna vill rida. Igår stannade vi i fyra timmar och för oss var det en perfekt sysselsättning den dagen väl värda sina pengar!

image

image

image

 Våra fina djurälskande barn!

image

image

2 thoughts on “Barnens Gård

  1. men va mysigt!

    och du, du är inte ensam – Leo får såna vansinniga utbrott när han inte får som han vill eller när saker och ting inte funkar som han vill. Han kan lägga sig på golvet och bara skrika och gråta. Det plus lite treårstrots så är dagen komplett sen – phuuuu! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *