Kostuppryckning och bad i sjön

Tilia och jag är ensamma i fyra dagar och njuter av att ha tid bara för varandra. Ingen syrra som bestämmer men ganska tomt på samma gång. Imorgon är vi hela familjen igen!

image

Idag hänger vi en stund vid en mysig sjö i skogen och här är vi ensamma med Övermormor och Hemliga Marie. Skönt att slippa trängas.

image

Av alla era fina kommentarer och pepp att friskna till och komma igen fick jag kraft och energi att faktiskt göra det. Ingen blir friskare av depp och godis, mer än kortsiktigt och min sådan tid har nu passerat. Jag är på rätt väg igen och äter bra mat som min kropp behöver för att orka bli frisk. Idag blev det kesella med smultron till mellis. Lyxigt, somrigt och nyttigt!

2 thoughts on “Kostuppryckning och bad i sjön

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *