Barnkalas!

image

Idag har vi haft kalas för Elise som blir fyra år på måndag. Sammanlagt var det nio barn på kalaset, så vi har haft en fullspäckad eftermiddag kan man säga!

Vädret har varit toppen hela dagen så barnen kunde springa ute och de lekte massor i trädgården! Vilken fantasi det är i de där små… de har lekt alltifrån ”mamma, pappa, barn” och ”pirater” till att plötsligt endast bära underkläder då de badade i vår pool utan vatten där det skedde en drunkningsolycka och de snabbt larmade 112 och bar runt på en låtsas-avsvimmad fyraåring över gräsmattan! Herregud…

Någonstans där bröt jag in och så lekte vi en annan lek istället som alla tyckte var himla rolig och ville göra igen och igen och igen. Fast få förstod poängen… Sötungar! De skulle härma djur som andra laget skulle gissa men alltid var det någon som skrek: ”VI ÄR KATTER NU, KOLLA!!”… hahaha!! Min pedagogiska kompetens funkar som bäst för vuxna tror jag… Men vi hade roligt!

Jag hade gjort en rosa marängtårta med zoo-fluff och grädde samt kanelbullar och rosa hjärtanmaränger. Allt verkade gå hem hos barnen. Härligt! Elise var väldigt nöjd med sitt kalas och när alla hade åkt hem köpte vi med oss mat och åkte till Ringö där vi myste i värmen och badade i kvällssolen. En fantastisk dag på många sätt!

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *