Mera kalasande!

Jo men vi fortsätter fira här, hon fyller trots allt fyra år, vår stora tjej! Släkten fick ett eget kalas såklart och vi bjöd på grillat. Vädrrt var verkligen fantastiskt hela dagen så vi dukade ute på altanen och kunde sitta där ute hela kvällen!

image

Vattenmelonsallad med fetaost

image

Ugnsrostad nypotatis

image

Vi grillade kycklingfilé, fläskytterfilé, karréskivor och kebabspett. Till detta hade vi mangosalsa, guacamole, bbc-sås, Vattenmelonsallad och ugnsrostade nypotatisar.

image

Efteråt blev det tårta såklart! Jag gjorde samma marängtårta med smörkräm som jag gjorde till midsommar, den går liksom alltid hem! Och så hade jag bakat kardemummasnurror till kaffet.  Allt var mycket gott och uppskattat!

image

Idag på morgonen firade vi Elise eftersom det är hennes egentliga födelsedag idag. Hon fick paket och räkostmacka med mjölk på sängen. Uppskattat!

image

image

Igår var det supervarmt och vindstilla i Karlskrona så vi packade alla rester från kalaset i en kylväska och åkte ut med båten till Bollö. Läkaremamman och Siri var också med. Mysigt!

image

Det var 17 grader i vattnet så det badades massor! Själv hade jag tyvärr glömt mina badkläder hemma…

image

2 thoughts on “Mera kalasande!

  1. Det är nåt visst med att fylla 4… Lillebror fick 3 kalas, först med bara familjen för han var sjuk när han fyllde, sen med dagiskompisar o sen med släkten. Nu delar han in sitt liv i två tidsperioder – ”för längesen när jag inte hade fyllt 4” och ”när jag var 4 år”. Det handlar oftast om vad han kan nu och inte kunde då…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *