Bebiskläder

Jag har nu sorterat alla bebiskläder i storlek 50/56 och lagt upp så jag överskådligt ska kunna se om något fattas. Jag har en hel del fler kläder nu än jag hade till Elise när hon föddes, såklart. De flesta kläder har Elise fått i present när hon var nyfödd eller så har vi köpt dem själva i affärer och på Tradera. Vissa kläder har Elise aldrig använt, då jag fick ärva en hel kasse småkläder från en arbetskamrat till min mamma.

Kläder storlek 50/56

Kläder storlek 50/56

Dock är många av kläderna just sommarkläder eftersom Elise är född mitt i den rekordvarma sommaren 2010, så det är många kortbyxor och bodiesar utan armar. Sen att mycket går i rosa toner stör mig inte så mycket. Jag väntar och ser vad det är för en liten krabat som tittar ut så kan jag komplettera med lite långarmade tröjor i passande färger.

4 thoughts on “Bebiskläder

  1. Ska precis till att titta igenom nästa storlek åt F. Måste sortera bort de kläder som är rena flickkläder och se vad som behöver kompletteras. För säga vad man vill, men jag kommer inte att klä min pojke i sådant som jag uppfattar som tjejigt 😉

  2. Vi har ju också sommarkläder men det har jag också kompletterat med hoodies.. inte så praktiskt men lite sött..
    Hoppas det är bra, här är det kräkdags igen.. fy för den lede.. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *