Dagen D

Idag är det beräknad förlossning… men än har det inte kommit någon Militärbebis. Ingen förvärk, sammandragning, vattenavgång eller slempropp heller. Så nu har jag inlett Operation: Få ut Militärbebisen. Idag har den bestått av att åka till ÖoB och Maxi för att handla och bli bjuden på lunch, att promenera en timme det snabbaste jag förmådde och så är jag nu inne på min tredje kopp hallonbladste!

Beräknad förlossning idag! (39+6)

Beräknad förlossning idag! (39+6)

Imorgon har jag tid hos läkaren och om jag är mogen för det ska hon ”reta” Militärbebisen lite, som hon uttryckte det. Jag har mina aningar om vad hon har i tankarna men vet egentligen inte. Det kommer att bli ett spännande läkarbesök imorgon!

9 thoughts on “Dagen D

  1. Hoppas du slipper gå över tiden, det är sååå trist, tro mig, jag vet – 8 dagar med första och 12 dagar med andra. Finns roligare saker att göra. Så låt doktorn reta lite 😉

  2. Hoppas att det fungerar 😉 testa färdknäppen också. Jag hoppade runt här hemma ett par gånger per timma under lördagen för att få fysiskt tryck mot livmodertappen. Vet ju inte om de var de som gjorde att förlossningen kom igång på söndagen. Lycka till. Kramar

  3. Hoppas verkligen att du är redo att retas lite! Vi vill ju träffa bebis (ja, du vet)!! 🙂

    Ja, visst vill man åka bort nu! Men jag tror faktiskt att jag tycker lillasystern här är lite för liten, och så måste hennes mage få bli bra först så sensommaren blir nog bra. Får bli så eftersom vi inte kommer kunna ta oss iväg på någon vintersemester nästa år heller. Tanken är att börjar jobba 1 jan och eftersom jag nu då ska söka nytt jobb vet jag ju inte hur pepp det är att ta ledigt direkt. Om jag får ett jobb då, annars får jag ju fortsätta vara föräldraledig!

    Och glöm inte hallonbladsteet nu! 😉

  4. Meh nu hann ju kungabebisen ut.. vad är det för en envis liten rackare?

    Det är ju det som känns tungt att man lämnar en ledsen tjej och går iväg med bebisen… Fy sören vad det känns ruttet.. samtidigt så ha henne hemma? Hade det varit sommar och man hade kunnat amma ute så fine då hade man kunnat gå iväg på utflykter och hittat på saker på ett annat sätt men nu känner jag mig liiite begränsad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *