Bekräftade funderingar

image

Jag fick möjlighet att träffa så många härliga människor förra helgen i Stockholm! Flera av dem har jag aldrig tidigare ens sett mer än på bild men vi har haft kontakt över nätet och varandras bloggar och Facebook länge. Tjejerna var som jag förväntat mig och den bild jag skapat av dem stämde överens med verkligheten. Nästan.

Annika, som med är Militärmamma, hade jag föreställt mig var ganska kort till växten. När vi träffades över en lunch på fredagen blev jag väldigt förvånad över att kvinnan var en bra bit längre än mig! För mig blev det som om någon hade tagit den lilla Militärmamman Annika och tragit ut henne på längden så hon blev både längre och tunnare än jag föreställt mig.

Märklig känsla!

Lovisa har jag föjt väldigt länge och henne ser man ju på både klipp på internet och tv med jämna mellanrum så där stämde bilden mer överens. Jag slogs av vilken koll hon verkar ha på allt och alla, hennes entreprenörskap och förmågan att få andra att känna sig sedda.

Ida och jag bodde tillsammans och hann prata ihjäl oss om allt mellan himmel och jord. Som jag misstänkte klickade vi direkt eller som Ida uttryckte det innan vi ens setts:

”A match made in heaven”.

Ida är väldigt snabb i både löpsteg och huvud och jag både imponeras och inspireras av hennes rättframma, okomplicerade sätt och mentala och fysiska styrka.

Dessutom var det otroligt skönt att umgås med bloggare. Man behövde varken känna sig besvärad eller obekväm med att sitta försjunken i telefonen med jämna mellanrum, man behövde inte be folk ta bilder på en i olika vinklar och man blev aldrig ifrågasatt för att vara en socialmediehora, som min man kallar det ibland.

Som tur väl är kommer Ida med hela sin familj till Karlskrona i sommar så jag slipper längta så länge! Då ska vi träna såklart och ordna en träning där ni andra med kan hänga på.

Håll utkik i Team Militärmamman!

4 thoughts on “Bekräftade funderingar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *