Vinn en gratis ”solbränna”!

image

Spray it – Fake it – Love it!

Jag alltid haft väldigt svårt för att bli solbränd, speciellt om benen. Detta har lett till att jag alltid ser till att ha långbyxor på mig, året om och det blir ju inte benen mer solbrända av om jag säger så…

Förra sommaren startade min förra PT Rebecca upp en salong där hon bland annat erbjuder manuell spraytan och jag tänkte att jag skulle testa en gång inför en fest jag skulle på. Jag blev så nöjd med resultatet att jag fortsatte sommaren ut. För mig som alltid gömt benen i långbyxor och verkligen kännt mig besvärande kritvit och obekväm med det var det en fantastiskt befriande känsla att plötsligt vilja visa benen!

Jag har varken tid att ligga i solen eller vill utsätta min känsliga hud för de farliga strålarna och bestämde mig snabbt att låta Rebecca spraytan:a mig hela somrarna. Det blir ett snyggt, jämnt och naturligt resultat och jag känner mig så mycket mer bekväm i min kropp. Blåmärken tonas ner och så även de bristningar som kommit till följd av två täta graviditeter.

Nu har du chansen att vinna en gratis Spray Tan hos Touch of Wimpy!

image

Gör så här:

För en lott: Lägg en kommentar till detta inlägg

För två lotter: Gilla Militärmamman på Facebook

För tre lotter: Gilla Touch of Wimpy på Facebook

Tävlingen avslutas på lördag kl 23.59 och vinnaren presenteras under söndagen.

22 thoughts on “Vinn en gratis ”solbränna”!

 1. Men åh, snyggaste magen du har. Nu blev jag avis 😛
  Tur jag kör fitnessfighten den här månaden så i slutet av månaden har jag förhoppningsvis en lika snygg en 😉

  • Kul att köra fitnessfighten, A-M! Din mage lär vara värsta tvättbrädan efter den, du som varit på mission och allt! Jag har nog smygtittat på din läckra kropp lite. 😉

 2. Hej Frida,
  Först måste jag säga: Vilken mage! Jag vill också få min att se ut så.
  För det andra så ser jag mig själv framför mig när jag läser din text ovan. Att det ska vara så svårt att kunna få lite färg på benen.
  Jag är extremt nyfiken på att testa detta och hoppas därför att jag kanske har turen med mig den här gången 🙂
  //Cim

 3. Grym mage, grymt med spraytan och så är ju Rebecca grym hela hon! 😉 Jag känner också igen mig i det du skriver och brände mig fullständigt när jag låg ute och pluggade sist, så jag är i ett stort behov av lite riktig, oskadlig färg på min kropp! 🙂

 4. Hej!
  Skönt att man inte är ensam om det där ”problemet” att inte bli brun! Ännu gladare blir den här blekfisen av att det finns sätt att lätt åtgärda det. Jag har tänkt flera gånger att man borde testa spray-tan, men aldrig kommit till skott. Så jag hoppas att kunna vinna och komma iväg för att se om det är något för mig 🙂
  Hoppas vi ses på en träning snart (måste börja lägga upp en plan för min träning nu. Jag bara råkade anmäla mig till Göteborgsvarvet 2014)

  Ha det bra i sommarvärmen!
  //Johanna

 5. Jag är blekare än blekast. Och blir helt enkelt inte brun. Hopplöst. Och så tråkigt när man vill ha kjol!

  Fin du är!
  Kram

 6. Hej!

  Jag är också en blekfis av rang, särskilt om benen. Jag har provat sådan där Dovekräm som ger en en gradvis solbränna men det funkar inte på mig. Till och med för den är jag för blek. Hoppas jag vinner, då ska jag slå till på en ny bikini också som inte glappar i röven ;)!

 7. Som blekare än blekast vore det toppen att inleda sommaren med lite färg på kroppen! Brun utan solkrämer är för kladdiga och ger ojämnt resultat så nu hoppas jag på vinst! 🙂
  Gillar båda två på Fb!

 8. Såg en notis om utegymmet på rosenholm idag. Borde vi testa med team militärmamman. Bruna och vältränade 🙂

 9. Pingback: Uppsats och ekande väggar | Militärmamman

 10. Hade hemskt gärna velat vinna en sådan – som nybliven mamma håller man sig tyvärr i skuggan alldeles för ofta. Hade varit fint med lite färg i sommar trotts skuggsittande 🙂

 11. Pingback: Kompishäng i Lyckeby | Militärmamman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *