Besök av BVC

Har nyss haft vår fantastiska BVC-sköterska här för Tilias åttamånaderskontroll. Allt såg bra ut och den lilla godingen väger nu strax över 11,1 kg! BVC-sköterskan kommenterade även min, som hon uttryckte det slanka figur och menade att det är helt otroligt vad jag lyckats åstadkomma på knappt åtta månader.

Behöver jag säga att jag älskar min BVC-sköterska?! 

5 thoughts on “Besök av BVC

  1. åh ett hembesök! här är bara första ett hembesök.
    du, du är fantastisk och har gjort en otrolig resa!!
    och tilia sen, otroligt vilken goding!

  2. DeT vore så kul! Kan garantera att du ”känner” en del där! Jag anmäler mig i detta nu, det blir ännu en sporre att verkligen komma igång och ORKA! Och eventuell barnvakt löser sig alltid. Det är ju långt kvar, men platserna är snart slut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *