Fredag!

image

Vi har haft riktiga fixardagar här hemma och tagit tag i tvättberg, lagt ut lite Blocketannonser, städat ur källaren, rensat pannrum och strax ska vi gå ut för att fortsätta med trädgårdsfix innan vi skickar Militärpappan till tippen med ett fyllt släp. Älskar känslan man får att av rensa ur! Vi har en hel del husprojekt som väntar men börjar i denna ende och det känns bra. Jag har även tömt kameran på fem månaders (!) bilder och det har ju tagit sin lilla tid. Nu ska jag bara börja använda den igen också.

Idag är det fredag, mina vänner, och då är allt bara extra mysigt! Jag ska köra ett pass på gymmet framåt kvällen om någon som läser här har lust att hänga med?! Och så ska jag köpa mitt godis på Hemmakväll på vägen hem. Längtar! Fast mest efter träningen för jag vet inte vad för godis jag är sugen på.

Vilket är ditt favoritgodis?

Imorgon ska jag och barnen till Wämöparken och träffa en bloggläsare som är på besök i stan. Det ser vi fram emot!

BTW: Jag har lagt ut en ny widget i högerkanten under Instagram; ”Träna med Team Militärmamman” Där kan ni se när och var nästa träning äger rum. Så om du är i närheten och har tid över tycker jag att du ska dyka upp!

9 thoughts on “Fredag!

 1. Jag har lite samma ”problem” idag, hade tänkt äta godis ikväll när E är borta men jag vet inte alls vad jag vill ha. Kanske blir det popcorn. Annars gillar jag ju choklad i alla dess former, nuförtiden inte mörk choklad dock! =) Men det hoppas jag VERKLIGEN att det blir ändring på när ungen är ute!

  Ha en bra dag och lycka till på träningen ikväll! Önskar att jag kunde följa med dig =)

 2. Ohh så härligt och fått mycket gjort och även att träna sedan. Mitt favvis godis är lakrits och choklad, det är sååå gott =D

  Salta balkar t ex och centerchoklad osv =D

 3. Godast i längden är Toblerone, Riesen och Daim. Men jag tycker också att hemgjort godis som chokladtoppar med russin, kokos och corn flakes är sabla gott.

 4. Jag är också en sån som älskar att rensa ut……känner mig så mycket lättare i både kropp och själ efter en rensning….jag vet inte vad det säger om mig egentligen 😉

  Här har det inte tränats men godiset är köpt…..älskar lakrits och mörk choklad….

  Kramar

 5. Dum fråga kanske, men hur mycket godis tar du. Jag tycker att det är så lätt att det blir mer än man tänkt.. Själv är jag lakritsfantast! Men det är ju så gott att varva med någon bit choklad, Ferraribilar eller någon riktig suris.

  • Ingen dum fråga alls! Tvärtom! Förut hade jag jättesvårt att begränsa mängden de dagar jag valde att äta godis och åt tills jag typ ville kräkas. Du vet, må-illa-äta. Men sen valde jag att inte göra så längre för jag tyckte inte det var helt optimalt. Så jag började med att köpa mindre godis, som bara två bitar av dem jag skulle ha, det blir ju ändå en hel del. Och så äter jag tills jag känner att sötsuget är tillfredställt, sedan tar jag bort godiset. Innan hade jag det kvar vid soffan och stoppade in fler bitar på ren rutin… Idag kan jag till och med ha kvar godis hemma utan att äta upp det, men helst slänger jag allt i soptunnan så fort jag ätit klart. För säkerhets skull.

   Jag ska skriva ett inlägg om detta, kanske senare ikväll eller imorgon. Tack för tipset!

 6. Om jag måste välja en godissort, så får det bli choklad. Har länge haft Marabou Frukt och Mandel som favorit, men ny favorit är mandelsplit. Annat godis som jag gärna äter är Ferraribilar, nappar, zoo, päronbåtar, Babs (röda och svarta dödskallar) saltlakrits och Polly för att nämna några 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *