Bönsalsa som tillbehör

image

Igår hade jag vilodag och var hemma med barnen för deras förskola hade utbildningsdag. Desto mer mat hann jag laga. Till middag gjorde jag älgfärsbiffar med couscous och så svängde jag ihop en bönsalsa som blev riktigt god! Jag åt mest bönsalsa och lite couscous, mer proteiner och långsammare kolhydrater gör att man håller sig mätt längre. Superenkelt var det med!

1 Tetra blandade bönor 
1 Finhackad vitlök
1/2 Finhackad sharlottenlök
1/3 Paket hackad persilja
1/4 Finhackad chili
1 msk Olivolja
Salt och peppar

Blanda alla ingredienser och låt stå till resten av middagen är klar att servera. Mums!

Militärpappan saknade någon typ av syrlighet i salsan och skulle gärna sett att jag hällde på lite vinäger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *