Lunchträning och tights-tips

image

Äntligen vardag, säger jag som älskar rutiner och struktur! Jag passade på att köra ett crossfitpass på lunchen idag och det funkade bra då jag just denna vecka planerar kommande utbildningar och inte har massa tider att passa.

Dagens WOD var Death by Clean and Jerk. (Kanske skulle man kunna förklara det som marklyft med frivändning) Tungt som tusan i alla fall! Det där med Death by… har att göra med att man ungefär tar livet av sig själv när man utför dem, för första minuten gör man en endaste., andra två, tredje tre osv. Låter lite väl lätt, men nitton stycken på minut nitton… fast så långt kom vi inte!

Jag har svårt med tekniken i den här övningen och lyfter därför inte så tungt utan får verkligen tänka precis hela tiden för att få till rätt teknik. Herregud vad grejer att hålla reda på! Det känns verkligen lyxigt att få så mycket hjälp med tekniken som man får när tränaren inte själv tränar på passet utan istället kan gå runt och coacha!

image

Jag fick nys om ett par snygga träningstights med mönster som var både snygga och billiga. Kolla dessa coola! De är helt oväntat från Ica Maxi och finns med två olika mönster så jag köpte båda två. De sitter jättebra och kostar bara 179 kr styck. Tipstips!!

3 thoughts on “Lunchträning och tights-tips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *