BVC och promenader

Tilia vägdes och mättes idag och eftersom Elise inte var på förskolan fick även hon följa med. Lite stressig morgon blev det allt eftersom vi hade en tid att passa. Och det där med att ens beräkna hur lång tid något tar verkar vara en
smärre omöjlighet just nu. Phu! BVC-kvinnan tog en titt på Elises eksem hon fått i armvecken och vi fick en starkare receptbelagd salva att smörja med och så ska vi höra av oss om det inte blir bättre om ett par dagar.

Det är cirka två kilometer till BVC så vi gick såklart ner, man vet aldrig när man får chans att röra sig igen, en svettig promenad i underbart väder! Besöket, med blöjbyte och amning och allt som skulle göras tog rätt lång tid så jag köpte en enkel lunch till Elise som hon åt i vagnen och sedan gick jag direkt till vårt promenadsällskap. Tanken var att vi skulle gå medan barnen sov men det blir inte alltid riktigt som man tänkt sig. Elise ville gå själv och var helt omöjlig att få ner i vagnen… Så promenadens första del gick i ganska sakta mak. Tillslut fick jag ner henne i vagnen och lyckades få henne att stanna där och så somnade hon, då kunde vi gå på lite snabbare igen.

Finaste grannen kom över på lunch, vid halv tre… (dålig planering?!) och sen gick vi med barnen till lekparken, vilket uppskattades av de två storasyskonen som sprang runt som vildar och klättrade i berg medan småsyskonen sov i varsin vagn.

Det har varit fullt ös här idag och jag var sådär lagom mosig och slut på energi när Militärpappan kom från jobbet. Jag fick gå och vila en stund och snart kallar sängen igen. Jag är stentrött!

image

Tilia 19 dagar:5150 g och 57 cm

image

Hunden som barnvakt

image

Bergsklättraren…

image

…tar en paus och njuter av utsikten.

5 thoughts on “BVC och promenader

  1. Tänk när Tilia också springer runt och har en vilja som inte går att ändra.
    Så fin hon är och vilka fina kläder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *