Lite fullt upp bara

Okej, mitt huvud håller på att gå i tusen bitar! Antar att det beror på att det står noll på sockerkontot. Ajajaj, vilket gift!

Jag har hunnit med promenad, amma och plocka, plocka, plocka i huset efter hon som vänder det upp och ner på nolltid. Nu på kvällen prioriterade jag ett kortare besök hos Tuffbästis. Fatta locket för öronen man får när man kommer hemifrån kaos till ett alldeles knäpptyst hus?. Så underbart!

Elise har hunnit med att vända vårt hus upp och ner ett antal gånger idag, ätit mat ur hundmatskålen, tvättat händerna i toalettstolen, totalvägrat blöja och snott Tilias napp. Bland annat. Och så har hon varit söt, sagt flera nya ord och försökt dressera hunden.

Blogga får jag visst göra en annan dag. Typiskt.

4 thoughts on “Lite fullt upp bara

  1. Jag har också sockersug, blir gaaaaaaalen =(

    Ohh så duktig du varit, låter som min dag tycker jag inte gjort annat än att städa och ha sysslor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *