Coctailparty och bal!

Helgen har varit fullspäckad! Minst sagt. Men jag har haft det så himla roligt! Minst sagt.

I fredags var det coctailparty på Sjöofficersmässen med mingel och buffé. Mycket trevlig tillställning som slutade med att jag tog bilen hem vid elva-tiden. Vilken lyx!

I lördags var jag på bal. Ja, en gravid kvinna på bal. Du läste rätt. Eller som vissa valde att uttrycka sig: ”Löjtnant, ni är ju väldigt gravid, hur orkar ni?!” Ja, det undrar jag med! Jag var störtpigg hela kvällen. Mer om det snart.

Efter ett par båtturer, lunch på ett fort, håruppsättning hos frisören och sminkning hos Tuff-bästis bar det äntligen av till Marinmuséet för årets kadettbal. Trots allt formellt drabbel med presentation och handskakning av minst 150 gäster, som jag såklart glömde namnet på i samma stund som jag hörde det sägas, så var kvällen riktigt rolig och lättsam. Trerättersmenyn bestod av lax, struts och en underbar typ av cheescake! Vatten till det, för min del.

Efter middag, pardans, mingel och fackeltåg genom stan började loppet 01.01 (en fest, som brukar vara halvt galen, för er icke-flottister). Där bjöds det på mat. Igen. Och sprit, för de som önskade. Själv festade jag till det med en läsk! En massa snapsvisor ur den navalakademiska sångboken senare, blev det disco och jag och militärbebisen dansade galet tills stället stängde vid fyra!

Då gick bussen till efterfesten där jag orkade stanna till klockan slog halv sju! En taxi hem fick det bli, trots en helnykter helkväll och helnatt.

Jag har lite olika teorier på hur det kom sig att jag höll mig vaken, var pigg och hade en massa energi – hur länge som helst! En av dem är att mina graviditetshormoner höll mig vaken, som att öva lite inför den första tiden med militärbebisen kankse… Men den mest troliga teorin är att min kavaljer var helt fantastisk! All heder till honom!

Det var fotoförbud under balen, men jag inväntar lite kort som vi tog innan. Då kan ni också få se en gravid kvinna i aftonklänning!

3 thoughts on “Coctailparty och bal!

  1. Det är fan grejer att ha efterluva till halv sju!!! Gud så orättvist! Det måste jag också ha snart – var ju evigheter sen. Gud så roligt!!! Och jag längtar till klänningsbilderna publiceras 🙂 !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *