Dagens bolljävel och smoothie med hallon-lakrits

Systeryster är hemma från Göteborg och hälsar på och idag hängde hon med mig och Läkaremamman till gymmet. Vi körde ett pass för rygg och axlar och efteråt jobbade jag lite på att balansera på bollen. Än så länge kan jag stå på knä på den en ganska så lång stund. En kul grej, bra balansträning och så involverar man bålen i övningen. Och benen.
image

image

Väl hemma blev det en ny smoothie med hallon och lakrits. God! Vi åt bara en halv var för det var så sent men annars tänker jag mig ett mellis enligt följande:
image

2 äggvitor
1 dl kvarg
1 dl tinade hallon
Knappt 1 tsk lakritspulver
Vispa äggvitorna till hårt skum.  Rör ner resten av ingredienserna och vispa ihop.  Servera!

One thought on “Dagens bolljävel och smoothie med hallon-lakrits

  1. Dina smoothies ser alltid så goda ut. Och jag förstår att du som tränar mycket behöver tillskottet med extra kvarg osv. Men jag som inte tränar hårt utan bara vill ha ett nyttigare mellanmål. Hur ska jag tänka, tips?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *